20 σακούλες με φάρμακα συγκεντρώθηκαν στην Αγία Σοφία Ψυχικού
Κοινωνία

20 σακούλες με φάρμακα συγκεντρώθηκαν στην Αγία Σοφία Ψυχικού

Περισσότερες από 20 σακούλες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκεντρώθηκαν σήμερα, Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας Ψυχικού. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανήμπορους πολίτες, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ.

Τη διαδικασία για τη συλλογή φαρμάκων επιμελήθηκαν οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν πρόκειται να διατεθούν για τις ανάγκες των Κοινωνικών Ιατρείων των Δήμων Περάματος και Ασπροπύργου.

«Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που διέθεταν ή αγόρασαν. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που πάλι έδωσαν παράδειγμα ανθρωπιάς για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο. Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet