Υπεύθυνη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού η Νικόλ Δημητρακοπούλου
Πολιτισμός

Υπεύθυνη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού η Νικόλ Δημητρακοπούλου

Υπεύθυνη καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού ορίστηκε η κ. Νικόλ Δημητρακοπούλου.

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, συναντήθηκε με την κ. Δημητρακοπούλου την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στο γραφείο του στο δημαρχείο και σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει τα εξής:

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου τη νέα υπεύθυνη Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων του Δήμου μας, κ.Νικόλ Δημητρακοπούλου.

Η Ψυχικιώτισσα Νικόλ (παρά το νεαρό της ηλικίας της) έχει ένα ιδιαίτερο βιογραφικό με καλλιτεχνικές σπουδές στη Δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών, στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μοντέρνοι Καιροί, καθώς και στο Πανεπιστήμιο Goldsmiths του Λονδίνου.

Διατέλεσε καλλιτεχνική διευθύντρια του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και είναι ενεργό μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής επί Καλλιτεχνικών Θεμάτων – συντονίστρια Πολιτιστικής και Κοινωνικής Διάδρασης. Διδάσκει Αρχαίο Δράμα και Αυτοσχεδιασμό στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Δραματοθεραπείας του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου και έχει δουλέψει ως σκηνοθέτις και ηθοποιός στην Ελλάδα και την Αγγλία.

Το βιογραφικό, η φρεσκάδα και η διεθνής εμπειρία της Νικόλ Δημητρακοπούλου είναι πολύτιμα για το προάστιό μας, γιατί, όπως δεσμευτήκαμε, το πολιτιστικό επίπεδο ενός προαστίου αποπνέει τις αξίες του και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής των δημοτών του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet