Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Με επαναφορά στις νίκες, συνέχισε στο Πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, του Α΄ ομίλου, του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, που εντός έδρας αντιμετώπισε την ομάδα της Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ.

Οι φίλοι του αθηναϊκού βόλεϊ, που βρέθηκαν, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, στις 21:45, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Χαλανδρίου «Μάρκος Παπαδάκης», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα καλό παιχνίδι.

Η γηπεδούχος ομάδα παίζοντας βόλεϊ σε σταθερό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούν όλες οι αθλήτριες και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-0 σετ (25-20, 25-12, 25-20).

Η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, χωρίς να φθάσει σε υψηλά στάνταρς απόδοσης σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, διατήρησε το προβάδισμα του σκορ σε όλο τον αγώνα και δίκαια έφθασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι στην άξια συγχαρητηρίων ομάδα της Πεύκης.

Με αφορμή τη διακοπή του Πρωταθλήματος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΚ, «η ομάδα μας επιβάλλεται να δουλέψει περισσότερο με προπονήσεις έντασης και ποιότητας, ώστε να επανέλθει στη γνώριμη αγωνιστική της ετοιμότητα».

Η διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου εύχεται, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, «Καλή συνέχεια στην ομάδα της Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ στο πρωτάθλημα» και δίνει τα συγχαρητήριά της «στην επίπονη και αποτελεσματική δουλειά του Δημήτρη Σούμπαση».

«Μέτρια» χαρακτηρίζει τη διαιτησία, των Νέστωρα Τσίτσικα, Εμμανουήλ Καπλανίδη και Σοφίας Καρατζολίδου, η διοίκηση του Συλλόγου του Χαλανδρίου.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσίανη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μανριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Στέλλα Ρουσοπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ-Άλλη.

Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ (Δημήτρης Σούμπασης): Μ. Κουρσούνη (λ), Μ. Ανδρονίδη, Ν. Δημητροπούλου, Μ. Σταματίου, Π. Κουνιανού, Ε. Αγραβάνη, Μ. Αλεξάνδρου, Ε. Κουντουρά, Χ. Καποδίστρια, Α. Αλεξάνδρου, Ν. Ματζάκου, Θ. Γιαννιτσοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet