Ήττα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ήττα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου

Ηττήθηκε η Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΚ Χαλανδρίου στον εκτός έδρας αγώνα της με την ομάδα του ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνων, που έγινε τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015, στις 21:45, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας «Στέλιος Καλαϊτζής», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, του Α΄ ομίλου, του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας,

Η γηπεδούχος ομάδα εμφανίστηκε στο γήπεδο με διάθεση και πάθος για τη διεκδίκηση της νίκης και κατάφερε να επιβληθεί στην ομάδα του ΠΑΚ με 3-0 σετ (25-20, 28-26, 25-18).

Η ομάδα του Χαλανδρίου μακριά από τον καλό της εαυτό, έκανε πολλά λάθη στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να βρει ρυθμό απέναντι στην καλοστημένη και ανταγωνιστική ομάδα των Αμαζόνων.

Η διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «ελπίζουμε το παιχνίδι της Δευτέρας να ήταν μια μεμονωμένη αρνητική παρένθεση στο συναγωνιστικό πρωτάθλημα της κατηγορίας και γρήγορα η ομάδα μας να ανακάμψει γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει συνείδηση στις αθλήτριες μας, ότι πρωταθλητισμός δεν γίνεται με δύο ή τρεις προπονήσεις την εβδομάδα, σε μια χρονική περίοδο όπου το πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορύφωσή του και οι ομάδες αγωνίζονται με γνώμονα τη βαθμολογική σκακιέρα».

Παράλληλα, δίνει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα των Αμαζόνων και εύχεται καλή συνέχεια.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία, των κ.κ. Παναγιώτη Καπάνταη, Ιορδάνη Παγκοζίδη και Κυριακής Κρανιά.

ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Σπύρος Νικολάκης, Λουκία Νάκου): Ε-Ι.Αυγοκλούρη, Α.Κωνσταντέλλου, Π.Λιόντα, Ε.Παπαδέδε, Α.Βαμβακοπούλου, Α.Νικολάου (λ), Σ.Ιωσηφίδου, Ε.Σταγιά. Ε.Νικολάκη, Φ-Μ Βλατάκη, Μ-Ε.Μερσιάδου.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσίανη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μανριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ-Άλλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet