Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας δρόμου μικρών παιδιών στο Χαλάνδρι
Αθλητισμός

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας δρόμου μικρών παιδιών στο Χαλάνδρι

«Με μεγάλη επιτυχία» στέφθηκε ο αγώνας δρόμου μικρών παιδιών του Δήμου Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή δήλωναν συμμετοχή παιδιά από όλο το Χαλάνδρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Σέργιος Γκάκας και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κιούσης, οι οποίοι καλωσόρισαν τους μικρούς αθλητές καθώς και πλήθος Χαλανδραίων που παρέμειναν και μετά το τέλος της εκδήλωσης για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των δρομέων του Μαραθωνίου.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου και η Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς θέλει «να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα, τους υπαλλήλους του Δήμου που βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση, τη Φιλαρμονική του Δήμου καθώς και όλους τους Χαλανδραίους που αγωνίστηκαν στον αγώνα του Μαραθωνίου και στους αγώνες 10 χλμ. και 5 χλμ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου θα στέκεται πάντα αρωγός και θα στηρίζει κάθε προσπάθεια που προβάλει τον λαϊκό, μαζικό αθλητισμό και τον πολιτισμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet