Τουρνουά γρήγορου σκακιού για παιδιά από τον Σ.Ο. Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Τουρνουά γρήγορου σκακιού για παιδιά από τον Σ.Ο. Χαλανδρίου

Τουρνουά γρήγορου σκακιού για παιδιά θα διοργανώσει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, στις 18:30, ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου στο εντευκτήριό του (Αβέρωφ 4, Χαλάνδρι).

Οι αγώνες απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και θα γίνουν σε δύο ομίλους. Στον 1ο όμιλο θα συμμετάσχουν παιδιά που φοιτούν στην Δ΄ Δημοτικού και άνω, ενώ στον 2ο όμιλο θα συμμετάσχουν παιδιά που φοιτούν στην Γ΄ Δημοτικού και κάτω. Κατόπιν δήλωσης των συμμετεχόντων, παιδιά που ηλικιακά ανήκουν στον 2ο όμιλο μπορούν να αγωνιστούν στον 1ο.

Το σύστημα αγώνων θα είναι ελβετικό τεσσάρων ή πέντε γύρων (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών) και ο χρόνος σκέψης 12 λεπτά ανά παρτίδα για κάθε σκακιστή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στον Σ. Ο. Χαλανδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στον χώρο των αγώνων λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την προκήρυξη του τουρνουά στην ιστοσελίδα του Σ. Ο. Χαλανδρίου ενώ για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6846.693 ή να αποστείλουν e-mail στο [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet