Το Χαλάνδρι γιόρτασε… αθλητικά
Αθλητισμός

Το Χαλάνδρι γιόρτασε… αθλητικά

Το Χαλάνδρι ενώθηκε και γιόρτασε και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη «συμμετοχή στον αθλητισμό», στη μεγάλη αθλητική εκδήλωση «Χαλάνδρι Bravo 2024».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πάνω από 1.000 συμμετέχοντες έδωσαν το «παρών» στα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα, καθώς και στο κολυμβητήριο του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας». Η προσέλευση ξεκίνησε νωρίς από το πρωί στις επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής και κορυφώθηκε το βράδυ, στις βραβεύσεις των παιδιών-αθλητών που ξεχώρισαν με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις τη φετινή αθλητική χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και βραβεύτηκαν αθλητές υψηλού κύρους, που κατοικούν και δραστηριοποιούνται στο Χαλάνδρι: Η αργυρή Ολυμπιονίκης του 1996 στο άλμα εις ύψος Νίκη Μπακογιάννη, ο έκτος Ολυμπιονίκης του 2021 στο άλμα επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου το 2004 Βασίλης Λάκης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing Μιχαήλ Άγγελος Νικολού.

Οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού & Νέων Τεχνολογιών Αλέξης Μαυραγάνης, Πολιτισμού Χριστίνα Μαχαίρα και Καθαριότητας Δημήτρης Βασιλόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές και παιδιά.

Ιδιαίτερα ξεχωριστές ήταν οι εμφανίσεις και η προσπάθεια παιδιών – ενηλίκων με αναπηρίες στο άθλημα της κολύμβησης, η μεγάλη συμμετοχή των γυναικών του δημοτικού προγράμματος «γυμναστικής ενηλίκων» στις επιδείξεις, οι εντυπωσιακές φορεσιές και χοροί του προγράμματος παραδοσιακών χορών και η πολυπληθής ομάδα μικρών παιδιών, ρυθμικής γυμναστικής, η οποία και πλαισίωσε την έναρξη και λήξη των βραβεύσεων.

Εκατοντάδες, επίσης, παιδιά ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ), συναγωνίστηκαν σε παιγνιώδεις αγωνιστικές δραστηριότητες, με κορυφαίο γεγονός το τουρνουά μπάσκετ για παιδιά γυμνασίου, το οποίο ανέδειξε ως νικήτρια ομάδα αυτήν του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet