Άφησε βαθμούς στο Αιγάλεω το Χαλάνδρι
Αθλητισμός

Άφησε βαθμούς στο Αιγάλεω το Χαλάνδρι

Το Χαλάνδρι έχασε ευκαιρίες, στάθηκε άτυχο, τα… είχε και με τη διαιτησία και, τελικώς, έφυγε ηττημένο από το γήπεδο του Αιγάλεω με σκορ 1-0, που το αναγκάζει να χάσει κάποιο έδαφος σε σχέση με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ (ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Πανερυθραϊκό, με 13 βαθμούς, αλλά με τον τελευταίο να έχει έναν αγώνα λιγότερο).

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ (14΄) με τον Κοκκιναρά, ενώ το Χαλάνδρι δύο λεπτά αργότερα έφθανε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Τζώρτζη, την προβολή του οποίου ωστόσο εξουδετέρωσε ο πολύ καλός Γιώρας. Στο 24΄ το «Σίτι» ισοφάρισε τις ευκαιρίες με τον Κοκκιναρά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 32΄ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 37 ο Βέρρας στέλνει, με τη σειρά του, την μπάλα να φύγει λίγο άουτ, ενώ δευτερόλεπτα μετά οι Χαλανδραίοι ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζώρτζη, το οποίο ουδέποτε παίρνουν.

Στο δεύτερο μέρος, το Αιγάλεω προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν στα… μετόπισθεν, βγαίνοντας ωστόσο μπροστά με «φαρμακερές» αντεπιθέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Και ίσως να το κατάφερναν στο… παρά ένα, εάν ο Θανόπουλος, παίρνοντας την καταπληκτική «ασίστ» από τον Κανέλλο, κατάφερνε να νικήσει τον Γιώρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet