Δράση ενημέρωσης για την Ανακύκλωση στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου
Ποιότητα Ζωής

Δράση ενημέρωσης για την Ανακύκλωση στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

Δράση ενημέρωσης για την ανακύκλωση με σύνθημα «Ανακυκλώστε στους μπλε κάδους» θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Χαλανδρίου την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 10:00 έως τις 14:00 στην κεντρική πλατεία ης πόλης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ) και τον ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού θα υλοποιήσει ενέργεια:

  • για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους μπλε κάδους και τους μπλε κώδωνες ανακύκλωσης, καθώς και
  • για τη χωριστή ανακύκλωση χαρτιού – χαρτονιού, στους κίτρινους κάδους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της δράσης, στον χώρο της εκδήλωσης θα διαμορφωθεί ειδικό σκηνικό με θέμα την ανακύκλωση που θα περιλαμβάνει ενημερωτικό περίπτερο, banners, κάδους και κώδωνες, ενώ παράλληλα το κοινό θα ενημερώνεται για την ανακύκλωση με χρήση σειράς παιχνιδιών ανακύκλωσης και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μικρά συμβολικά δώρα και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κλήρωση δύο ποδηλάτων, ενώ παράλληλα για τους μικρούς φίλους της δράσης θα υπάρχει λούνα παρκ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τα παιδιά που, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση, αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας, να στηρίξουν την εκδήλωση με τη συμμετοχή τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet