Ανάρτηση πολεοδομικής μελέτης
Κοινωνία

Ανάρτηση πολεοδομικής μελέτης

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου ανακοινώνει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, με την υπ’ αριθμ. 43/2014 απόφασή του, ενέκρινε την ανάρτηση για την Α’ ανάρτηση της Πράξης Εφαρμογής της Περιοχής “Έθνος”, τη Γ’ ανάρτηση των κτηματογραφικών διαγραμμάτων και των κτηματολογικών πινάκων (Α & Β) και τη Β΄ ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης των περιοχών “Ζώνη Δουκίσσης Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη” του Δήμου Χαλανδρίου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν γνώση των εν λόγω Κτηματογραφικών Διαγραμμάτων και Κτηματολογικών Πινάκων, της Πράξης Εφαρμογής της Περιοχής “Έθνος”, καθώς και της Πολεοδομικής μελέτης των περιοχών “Ζώνη Δουκίσσης Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη” του Δήμου Χαλανδρίου, που έχουν αναρτηθεί, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 π.μ. – 13.30 μ.μ. στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (Αγ. Γεωργίου & Φιλ. Λίτσα 29 – 1ος όροφος) και να υποβάλλουν δηλώσεις ιδιοκτησίας προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά και οπωσδήποτε τίτλους κτήσης (σημερινούς και για την 10η-3-1982).

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τυχόν ενστάσεις σε προθεσμία 15 εργάσιμων ημερών από την τελευταία ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας στον Τύπο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet