Από το «ΚΕΠ» στα Εξάρχεια σε ΚΕΠ στο Χαλάνδρι: Εκδήλωση «Ρουβίκωνα» με «άδεια της αστυνομίας»
Κοινωνία

Από το «ΚΕΠ» στα Εξάρχεια σε ΚΕΠ στο Χαλάνδρι: Εκδήλωση «Ρουβίκωνα» με «άδεια της αστυνομίας»

Αφίσες του «Ρουβίκωνα» γέμισαν κεντρικά σημεία της πόλης στο Χαλάνδρι. Στις αφίσες καλούνται οι πολίτες να οργανωθούν στον «Ρουβίκωνα» και αναγγέλλεται εκδήλωση που θα γίνει στο παλιό δημαρχείο, όπου σήμερα λειτουργεί ως ΚΕΠ, στη διασταύρωση Γυφτοπούλου και Γκίνη.

Επί σειρά μηνών γινόταν μεγάλος ντόρος για το «ΚΕΠ» στα Εξάρχεια, ώσπου τελικά πριν από λίγο καιρό το κοντέινερ απομακρύνθηκε από την πλατεία. Τώρα, ο «Ρουβίκωνας» διοργανώνει εκδήλωση σε κανονικό ΚΕΠ, στο Χαλάνδρι, εκεί όπου ήταν το παλιό δημαρχείο της πόλης.

«Κάλεσμα για οργάνωση και συμμετοχή στον Ρουβίκωνα», «ο φόβος είναι επιλογή, οργάνωση-αντίσταση-αλληλεγγύη» γράφουν οι αφίσες που κόλλησαν σε διάφορα σημεία της πόλης και η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες της πόλης. Το ραντεβού είναι για το απόγευμα της Παρασκευής 31/1.

ρουβικωνας χαλανδρι αφισα

Αποτελεί πάγια πρακτική του Δήμου να παραχωρείται η αίθουσα για εκδηλώσεις σε πολιτικά πρόσωπα, φορείς, συλλόγους και συλλογικότητες, όπως διευκρίνισαν στο Dikaiologitika News από τον Δήμο Χαλανδρίου. Αρκεί, όπως εξηγούσαν, μια απλή αίτηση για παραχώρηση του χώρου και εφόσον είναι διαθέσιμος, παραχωρείται από τον Δήμο.

Αυτό, λοιπόν, έγινε και στην περίπτωση του «Ρουβίκωνα», που πράγματι ζήτησε την αίθουσα για να πραγματοποιήσει εκδήλωση και παραχωρήθηκε από τον Δήμο. Η εκδήλωση λοιπόν θα πραγματοποιηθεί κανονικά και με το νόμο, κοινώς με «άδεια της αστυνομίας».

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος διανύει τη δεύτερη θητεία του, καθώς οι πολίτες τον εξέλεξαν εκ νέου κατά τις τελευταίες εκλογές. Ο ίδιος είχε την υποστήριξη από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet