Διάλογο με τους πολίτες ξεκίνησε ο Δήμος Χαλανδρίου
Κοινωνία

Διάλογο με τους πολίτες ξεκίνησε ο Δήμος Χαλανδρίου

Διάλογο με τους πολίτες άνοιξαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λίτσα Γαλάνη και οι αντιδήμαρχοι της πόλης.

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στον Συνοικισμό (στο 6ο Γυμνάσιο) και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου (στο 12ο Δημοτικό) έγιναν οι δύο πρώτες συναντήσεις με τους κατοίκους.

Και στα δύο σχολεία οι αίθουσες εκδηλώσεων γέμισαν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ασφυκτικά από δημότες που υποδέχτηκαν θερμά τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους», ενώ «οι περισσότεροι εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση γι΄ αυτή την πρωτοβουλία χαρακτηρίζοντάς τη πρωτόγνωρη». Ο δήμαρχος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου προϋπολογισμού, τόνισε τον επενδυτικό του χαρακτήρα και διαβεβαίωσε ότι, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, την έλλειψη διάθεσης βοήθειας από την κυβέρνηση και τον ασφυκτικό γραφειοκρατικό έλεγχο, «θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να λυθούν τα χρονίζοντα προβλήματα της πόλης».

Οι δημότες έθεσαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε δεκάδες ερωτήματα και αιτήματα, από τα οποία αναδείχτηκε η αναγκαιότητα της συχνής επαφής και του διαλόγου.

Τρεις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής αποδείχτηκε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ότι «η βασική της θέση ότι “δεν θέλουμε να πάρουμε τον Δήμο, θέλουμε να δώσουμε τον Δήμο στους δημότες” άρχισε να υλοποιείται».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet