Επί… τάπητος τα εκπαιδευτικά προβλήματα
Κοινωνία

Επί… τάπητος τα εκπαιδευτικά προβλήματα

Σε ανοιχτή συνεδρίαση για τα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας του Χαλανδρίου πραγματοποίηση η Επιτροπή Παιδείας της δημοτικής συνεργασίας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τους ΠΟΛΙΤΕΣ του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 12/03/2014, στις 6μ.μ., στο παλαιό δημαρχείο (ΚΕΠ) Χαλανδρίου, συνεδρίασε ανοικτά η Επιτροπή Παιδείας της παράταξής μας με μεγάλη επιτυχία. Παραβρέθηκαν και συμμετείχαν ενεργά, με τις εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις τους, μέλη των διοικητικών συμβουλίων των εκπαιδευτικών φορέων που είχαν προσκληθεί: ΕΛΜΕ (Καθηγητές), Σύλλογος «Περικλής» (δάσκαλοι) και η Ένωση Γονέων της πόλης μας. Παραβρέθηκαν επίσης συμπολίτες μας εκπαιδευτικοί, γονείς και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας.

Ο στόχος αυτής της συνεδρίασης ήταν να εξελιχθεί σε μια συνάντηση γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων, αλληλοενημέρωσης και εντοπισμού των προβλημάτων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο μας. Καταγράφηκε η παντελής απουσία της δημοτικής αρχής από τα σχολεία της πόλης μας, τα σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα των κτηρίων και των υποδομών τους, καθώς και το βάθεμα της ταξικότητας της εκπαίδευσης.

H συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά πρωτοβουλιών της παράταξής μας, με στόχο το βάθεμα των σχέσεων συνεργασίας με τους φορείς της εκπαίδευσης στην πόλη μας, και εντάσσεται στο πλαίσιο διαμόρφωσης του προεκλογικού μας προγράμματος και της δημιουργίας κινήματος παιδείας, που θα απαιτήσει και θα επιβάλει την επίλυση των προβλημάτων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στο Χαλάνδρι.

Η Επιτροπή Παιδείας της δημοτικής συνεργασίας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τους ΠΟΛΙΤΕΣ του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet