Επιτυχής η 18η διανομή τροφίμων «Μαζί να τα φάμε»
Κοινωνία

Επιτυχής η 18η διανομή τροφίμων «Μαζί να τα φάμε»

Πραγματοποιήθηκε η 18η διανομή τροφίμων από το «Μαζί να τα φάμε» την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου.

Το πρώτο «Μαζί να τα φάμε» της χρονιάς τίμησε με την παρουσία του και ο πρέσβης της Βενεζουέλας Farid Fernandez o οποίος αφού είχε ενημερωθεί για την επιτυχία των διανομών, θέλησε να επισκεφθεί μια από αυτές.

Αναμνηστική φωτό από τη 18η διανομή τροφίμων «Μαζί να τα φάμε» στο ΧαλάνδριΧιλιάδες κόσμου αγόρασε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τα φρ έσκα προϊόντα των παραγωγών και η συνολική συμμετοχή και οι παραγγελίες ξεπέρασαν σε αριθμό κάθε προηγούμενη διανομή, «αποδεικνύοντας», όπως αναφέρεται, «για μια ακόμη φορά ότι το κίνημα αλληλεγγύης “Μαζί να τα φάμε” με σεβασμό στους καταναλωτές αποτελεί θεσμό τόσο για τους δημότες Χαλανδρίου όσο και για τον κόσμο από άλλες περιοχές που επισκέπτεται τις διανομές».

Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων και άλλων ειδών οι οποίες άρχισαν ήδη να δίνονται σε πολίτες του Χαλανδρίου που υποφέρουν από την κρίση.

Στην επιτυχία της διανομής και στον κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της συνέβαλε και η εξαιρετική παράσταση «Με ένα σπυρί σιτάρι» που παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό  τα παιδιά που παρευρέθησαν στον χώρο της διανομής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet