ΛΑ.ΣΥ. για κακοκαιρία στο Χαλάνδρι: Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης αποτυχίας
Κοινωνία

ΛΑ.ΣΥ. για κακοκαιρία στο Χαλάνδρι: Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης αποτυχίας

Για «χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης αποτυχίας» σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της δημοτικής αρχή στην κακοκαιρία «Ελπίς» κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση.

«Πέντε μέρες μετά από τη χιονόπτωση και στο Χαλάνδρι είμαστε εγκλωβισμένοι στα σπίτια μας! Κάποιοι ακόμη και σήμερα δεν έχουμε ρεύμα. Η “χιονόμπαλα” των ευθυνών πάει κι έρχεται μεταξύ Κυβέρνησης, Περιφέρειας και Δήμου, το χιόνι όμως παραμένει στη θέση του…» σημειώνει η παράταξη.

Την ίδια στιγμή θυμίζει ότι «στη 18η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (21 Οκτωβρίου 2021) ψηφίστηκε απ’ όλους τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους -εκτός των συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»- το σχέδιο αντιμετώπισης ενδεχόμενης χιονόπτωσης που είχε φέρει ο δήμαρχος κ. Ρούσσος. Οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ψήφισαν ΚΑΤΑ και απέδειξαν με αδιάσειστα στοιχεία ότι και σε επερχόμενο χιονιά θα γίνει ό,τι συνέβη και στον προηγούμενο, αφού τίποτα δεν έχει αλλάξει σε ότι αφορά στον προσανατολισμό, στον σχεδιασμό και στα μέσα (μηχανήματα, προσωπικό κ.λπ.) ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση του προβλήματος».

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονταν, όπως προσθέτει η Λαϊκή Συσπείρωση, ότι το Χαλάνδρι δεν έχει πρόβλημα χιονιού, γιατί η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από -2 βαθμούς Κελσίου.

«Δήμαρχος Χαλανδρίου και παρατάξεις που στηρίζονται από τα αστικά κόμματα ακούνε αδιαμαρτύρητα την κυβέρνηση να μετράει τις ζωές μας σαν κόστος και τον περιφερειάρχη να ποζάρει μπροστά σε ακριβά μηχανήματα ιδιωτικών εταιρειών και να λέει ότι ο μηχανισμός είναι έτοιμος» τονίζει η παράταξη και καλεί «τον λαό του Χαλανδρίου στον δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης, γιατί όλους τους άλλους τους έχουμε δει και οδηγούν όχι σε “αποχιονισμό” της ζωής μας, αλλά σε πάγωμα και περιπέτειες».          

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet