Πλήθος κόσμου στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι.

Ο εορτασμός ξεκίνησε με τη δοξολογία στον Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου & Κωνσταντίνου, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον μνημείο των πεσόντων. Ακολούθησε η ομιλία του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, και η κατάθεση στεφάνων. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου κατέθεσε στεφάνι συνοδευόμενος από τον βετεράνο της Εθνικής Αντίστασης Νίκο Ξένο που έκλεισε φέτος έναν αιώνα ζωής. Στη συνέχεια κατέθεσαν ο εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων ο βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, Σπυρίδων Ευσταθόπουλος, καθώς και εκπρόσωπος της πρεσβείας του Παλαιστινιακού Κράτους, εκπρόσωποι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φορέων, κομμάτων, νεολαιών, σχολείων, προσκόπων κ.λπ.

Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση, η κατάθεση στεφάνου στο ηρώο της Εθνικής Αντίστασης από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμο Λυμπεράτο, και η ημέρα έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από το Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα Πέτρου Γ. Ζήση, το Λύκειο Ελληνίδων – παράρτημα Χαλανδρίου και τον Σύλλογο Ποντίων Χαλανδρίου «Ο Ακρίτας» Κέντρο Προσχολικής Αγωγής και Νηπιαγωγείου «Σουζάνα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet