Πρόσκληση Δήμου Χαλανδρίου στην εκδήλωση για την παράδοση των ψηφιακών σημάνσεων των κάδων απορριμμάτων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πρόσκληση Δήμου Χαλανδρίου στην εκδήλωση για την παράδοση των ψηφιακών σημάνσεων των κάδων απορριμμάτων

Ο Δήμος Χαλανδρίου προσκαλεί όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου στην ενημερωτική εκδήλωση για την τοποθέτηση ψηφιακών σημάνσεων στους κάδους απορριμμάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, στις 19:00, στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου (Γυφτοπούλου 2 & Γκίνη).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διανεμηθούν τα ειδικά σήματα ψηφιακής σήμανσης, τύπου QR, στους εθελοντές, οι οποίοι συμμετείχαν και στη διαδικασία ανάπτυξης του συστήματος ψηφιακής σήμανσης. Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για τον τρόπο τοποθέτησης και χρήσης των ψηφιακών σημάνσεων, οι οποίες θα τοποθετηθούν το επόμενο διάστημα σε όλους τους κάδους της πόλης.

Με την τοποθέτηση των ειδικών σημάτων ο κάθε πολίτης θα μπορεί, με τη χρήση δωρεάν ηλεκτρονικής εφαρμογής για κινητά, να διαπιστώνει σε ποιο κάδο (μπλε, κίτρινο, καφέ ή πράσινο) πρέπει να πετάει κάθε αντικείμενο προς απόρριψη και επίσης να λαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη από τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Waste4Think, στο οποίο πρωτοποριακά συμμετέχει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet