Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα στο Χαλάνδρι

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα για την συγκέντρωση τροφίμων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίων του Δήμου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εκατοντάδες πολίτες αλλά και εταιρείες έδωσαν το «παρών» σ’ αυτήν την εκδήλωση αλληλεγγύης και προσφοράς.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει μέχρι στιγμής προσφέρει 28.024 προϊόντα και η Δομή Παροχής Συσσιτίων 11.922 γεύματα σε Χαλανδραίους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τους δημότες που συνεισέφεραν σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς και τις εταιρίες Vodafone, Αgrotica Center Hellas, Pizza Fan, Ok anytime markets, Προμηθευτική, Βazaar, Παχύλας, το American Community Schools, το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, τα cafe bar Sixteen και Details, τα ζαχαροπλαστεία Tερκενλής, Γκέκας και Ivoire, την Intervino ΕΠE, τον Σύλλογο Κρητών Χαλανδρίου, το Ίδρυμα Ζήση, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Χαλανδρίου και τους ενοίκους του οικοτροφείου Πορεία.

Eπίσης, σημαντική ήταν η συμβολή της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου, των χορευτικών συγκροτημάτων του Ιδρύματος Ζήση, των μουσικών Γ. Πολύζου, Γ. Μαρίνη, Λ. Λοίζου, Μ. Χαϊδα και Θ. Δημερλή για τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, του studio 47 για την φωτογραφική κάλυψη, των εθελοντών από το οικοτροφείο Πορεία, της ΕΠΑΨΥ και του Φιλόπτωχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Συνέβαλαν ουσιαστικά ως χορηγοί επικοινωνίας, η Δημοτική Επιχείρηση ΦΛΥΑ, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα sites που πρόβαλαν δωρεάν το διαφημιστικό σποτ καθώς και εφημερίδες και έντυπα με τη δωρεάν προβολή της αφίσας.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους Χαλανδραίους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη δημιουργία του διαφημιστικού σποτ, στον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, στους ηθοποιούς Ρένια Λουιζίδου, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς και στο studio Funkey και στην Oran Productions.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet