Συζήτηση «Φόβος και θάρρος στον σύγχρονο κόσμο» στο Αετοπούλειο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συζήτηση «Φόβος και θάρρος στον σύγχρονο κόσμο» στο Αετοπούλειο

Σε μια… ελεύθερη κατάδυση στον εσώτερο εαυτό μας προσκαλεί η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, με την παρουσίαση – συζήτηση του θέματος «Φόβος και θάρρος στον σύγχρονο κόσμο» από τον καθηγητή και συγγραφέα Βασίλη Καραποστόλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου (Φιλικής Εταιρείας 12 & Τομπάζη 18), στις 7 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.

Ο Βασίλης Καραποστόλης, συγγραφέας του βιβλίου «Το θάρρος που κοιμάται – Επιστολές σ΄ έναν νεαρό φίλο, θα αναπτύξει τις βασικές ιδέες που διατρέχουν το έργο του, εστιάζοντας στο τελευταίο του βιβλίο, για να «αποκαλύψει» τις βαθύτερες δυνάμεις που μπορούν να αφυπνίσουν «το θάρρος που κοιμάται» μέσα στον καθένα και στην καθεμιά μας αποδιώχνοντας τον φόβο και κατακτώντας τη γαλήνη.

Ο εισηγητής του θέματος είναι καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μελέτες, δοκίμια και λογοτεχνικά έργα. Ανάμεσα στα βιβλία του «Η εποχή της όρεξης», «Διχασμός και εξιλέωση – Περί πολιτικής ηθικής των Ελλήνων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet