Το Δ.Σ. διαθέτει χρηματικό ποσό για μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ
Κοινωνία

Το Δ.Σ. διαθέτει χρηματικό ποσό για μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ

Οι μαθητές του 7ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Σταύρος Σούντρης και Χριστίνα Σούντρη κατέκτησαν την πρώτη θέση στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην κατηγορία Λυκείου. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης τους δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο Σότσι της Ρωσίας από 21 έως 23 Νοεμβρίου 2014.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου ενέκρινε τη διάθεση χρηματικού ποσού για το ταξίδι των δύο μαθητών στη Ρωσία, όπως μας ενημερώνει η κάτωθι ανακοίνωση.

Οι δύο εργαζόμενοι μαθητές αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις, με πολλά ξενύχτια και αμέτρητες ώρες δουλειάς και τα Σαββατοκύριακα, για να αποδείξουν σε πείσμα των καιρών ότι τα νυχτερινά τεχνικά λύκεια πρέπει να στηριχθούν γιατί υπάρχουν εργαζόμενοι με θέληση που μπορούν και πρέπει να προχωρήσουν.

Γι΄ αυτό ο Δήμος Χαλανδρίου, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενέκρινε να διατεθούν 2.400 ευρώ προκειμένου να ταξιδέψουν στη Ρωσία και να εκπροσωπήσουν το Χαλάνδρι.

Η επιτυχία αυτή των μαθητών τιμά την πόλη και τα σχολεία μας, τιμά την εκπαιδευτική κοινότητα και μας κάνει όλους υπερήφανους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet