Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Χαλανδρίου
Κοινωνία

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Χαλανδρίου

Σε κατανυκτικό και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Χαλανδρίου και της πλατείας του Αγίου Νικολάου.

Η Παιδική Χορωδία του Αετοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου τραγούδησε τα κάλαντα ενώ η Φιλαρμονική παρουσίασε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κονσέρτο με σολίστ τη Μαρία Κιόρογλου. Οι δημότες, παρά τη βροχή απόλαυσαν τις εορταστικές στιγμές καθώς και τα γλυκά που μοίρασαν τα ζαχαροπλαστεία Caramelo, Γκέκας και Κωνσταντινίδης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρέσβης της Παλαιστίνης Marwan Toubassi, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του παλαιστινιακού λαού στους δημότες του Χαλανδρίου για αγάπη και ειρήνη. Η παρουσία του πρεσβευτή της Παλαιστίνης στη γιορτή είχε ιδιαίτερη σημασία έπειτα και από την πρόσφατη αδελφοποίηση της πόλης Nablus με το Χαλάνδρι.

Από την πλευρά της διοίκησης παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Σέργιος Γκάκας, Έλενα Χριστούλη, Δημήτρης Χριστουλάκης, Κώστας Γερολυμάτος, καθώς επίσης παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και εκπρόσωποι φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet