Συμπολιτεία: Η… κατά φαντασίαν μάχη του κ. Στεργίου για τα Αστυν. Τμήματα
Κοινωνία

Συμπολιτεία: Η… κατά φαντασίαν μάχη του κ. Στεργίου για τα Αστυν. Τμήματα

Για… κατά φαντασίαν μάχη του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, στο θέμα της διατήρησης των Αστυνομικών Τμημάτων της πόλης κάνει λόγο η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, Συμπολιτεία.

Η παράταξη χαρακτηρίζει ως προσπάθεια “παραπληροφόρησης” και ικανοποίησης του “εγωκεντρισμού του δημάρχου” την πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου (Παρέμβαση δημάρχου Πεντέλης για τη διατήρηση Αστυνομικών Τμημάτων) και επισημαίνει τα εξής:

Με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Στεργίου σχετικά με τα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής, ενημερώνουμε τα εξής:

Έγινε συνάντηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου με δημάρχους του Βορείου Τομέα, όπου παρουσιάστηκε η θέση του υπουργείου για το θέμα της λειτουργίας των Αστυνομικών Τμημάτωντης περιοχής, η οποία είναι η διατήρηση τουλάχιστον ενός Αστυνομικού Τμήματος ανά Δήμο.

Άρα, η “μάχη” που θέλει να εμφανίσει ο κ. Στεργίου ότι έκανε υπάρχει μόνο στη φαντασία του και το μόνο που εξυπηρετεί η ανακοίνωσή του είναι η παραπληροφόρηση των πολιτών και η ικανοποίηση του εγωκεντρισμού του.

Επίσης, προκαλούν εντύπωση οι πανηγυρισμοί του για το γογεγός ότι ο Δήμος μας μάλλον θα χάσει ένα Αστυνομικό Τμήμα.

Τα όσα λέει η ανακοίνωσή του δείχνουνότι ο κ. Στεργίου βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου σε αυτά που λέει για το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας.

Σήμερα η πόλη δεν φυλλάσσεται καλά, ούτε τα Μελίσσια, ούτε η Νέα Πεντέλη, ούτε η Πεντέλη, άρα το ζητούμενο πρέπει να είναι το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου να λειτουργεί καλά, να είναι επαρκώς στελεχωμένο και επιχειρησικά έτοιμο να καλύψει άμεσα τις ανάγκες φύλαξης και προστασίας των πολιτών.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη χωροταξία του, αυτή πρέπει να εξυπηρετεί τις επιχειρησιακές ανάγκες του Τμήματος, αλλά να λαμβάνει υπόψη της και τη γεωργαφική κατανομήτου πληθυσμού της πόλης μας, ώστε εκεί που θα λειτουργεί το Αστυνομικό Τμήμα, να εξυπηρετεί καλύτερα όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.

Ο κ. Στεργίου, με τη συγκεκριμένη τοποθέτησή του, θέλει να κοροϊδέψει τους κατοίκους της Πεντέλης.

Του προτείνουμε, αντί να κάνει ανεδαφικές προτάσεις για το χωροταξικό του ενός Αστυνομικού Τμήματος της πόλης, να διεκδικήσει, όπως κάνουν και άλλοι μεγάλοι Δήμοι και δεύτερο Αστυνομικό Τμήμα στην Πεντέλη. Σε αυτή τη διεκδίκηση θα είμαστε στο πλευρό του.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet