Σε παράσταση διαμαρτυρίας για πλειστηριασμούς κατοικιών καλεί ο Δήμος
Κοινωνία

Σε παράσταση διαμαρτυρίας για πλειστηριασμούς κατοικιών καλεί ο Δήμος

Σε παράσταση διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς κατοικιών καλεί τους πολίτες του Χαλανδρίου η διοίκηση του Δήμου την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, στις 15:30, έξω από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου B 42, Χαλάνδρι).

Τη συγκεκριμένη ημέρα θα πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί σπιτιών, μεταξύ των οποίων και ενός για χρέος 15.000 ευρώ, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του Δήμου:

Κάλεσμα της διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου γίνονται και στο Χαλάνδρι, όπως και σε διάφορες άλλες πόλεις, πλειστηριασμοί κατοικιών.

Στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, εκτός των άλλων, θα βγει στο σφυρί σπίτι για χρέος που προσεγγίζει τα 15.000 ευρώ.

Η διαδικασία αυτή, κάθε φορά που συμβαίνει, δεν αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός. Ειδικά στο Χαλάνδρι με την τεράστια οικοδομική δραστηριότητα, έναρξη των πλειστηριασμών μπορεί να φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων πρωτόγνωρο για την περιοχή μας.

Το να χάνει μία οικογένεια το σπίτι της επειδή σε συνθήκες κρίσης αδυνατεί να ανταποκριθεί στους όρους ενός δανείου που είχε υπογράψει σε μια άλλη περίοδο πολύ διαφορετική από τη σημερινή και αυτό το σπίτι να περνάει στα χέρια τραπεζίτη, αποτελεί πράξη βίας. Πράξη που προσβάλει το περί δικαίου αίσθημα κάθε δημοκρατικού ανθρώπου.

Καλούμε τον λαό του Χαλανδρίου σε παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου την Τετάρτη στις 15:30. Ίσως η πίεση του κόσμου μπορέσει να βάλει έναν φραγμό σε αυτή τη βαρβαρότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet