Δωρεάν διανομή πορτοκαλιών από τον Δήμο Χαλανδρίου στις 9 Φεβρουαρίου
Κοινωνία

Δωρεάν διανομή πορτοκαλιών από τον Δήμο Χαλανδρίου στις 9 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, πραγματοποιεί δωρεάν διανομή πορτοκαλιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 14:00, στον χώρο του Κέντρου Νεότητας, διασταύρωση οδών Δαναΐδων και Αντιγόνης στο Χαλάνδρι.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για προσωρινά έκτακτα για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Δικαιούχοι:

  • Εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου.
  • Εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).
  • Δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης.
  • Κάτοχοι Βιβλιαρίου Ανασφαλίστου.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή το βιβλιάριο ανασφαλίστου, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα πορτοκαλιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet