Γιώργος Κουράσης: Είμαστε ανοιχτοί σε έντιμες προγραμματικές συμφωνίες και όχι σε παζαρέματα
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γιώργος Κουράσης: Είμαστε ανοιχτοί σε έντιμες προγραμματικές συμφωνίες και όχι σε παζαρέματα

«Είναι προφανές ότι η επόμενη μέρα του α’ γύρου των δημοτικών εκλογών στον Δήμο μας, αλλά και ο νέος εκλογικός νόμος “Κλεισθένης” επιβάλλουν συνεργασίες μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων, ώστε να κυβερνηθεί ο Δήμος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της δεύτερης Κυριακής.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση τονίζει ότι εξ αρχής είναι υπέρ των συνεργασιών, «αρκεί να γίνονται με όρους διαφάνειας και πλήρους δημοσιότητας ενώπιων των Δημοτών», προσθέτοντας με έμφαση:

«Για μας παζαρέματα, προσωπικά ταξίματα θέσεων αντιδημάρχων και λοιπών αμοιβόμενων και μη θέσεων, κάτω από το τραπέζι και ερήμην των Χαλανδραίων, είναι εκτός της δικής μας ηθικής και φιλοσοφίας».

Με αυτά τα δεδομένα, ο κ. Κουράσεις καλεί όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τους επικεφαλής τους, «με τους οποίους μπορούμε να συμπράξουμε και να συντάξουμε έναν βασικό άξονα δράσεων, που δεν αφίστανται της βασικής φιλοσοφίας των προγραμμάτων μας, να παρουσιαστούμε με προγραμματική συμφωνία ενώπιων των Δημοτών μας εν όψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών».

Και συνεχίζει ο κ. Κουράσης:

«Ακολούθως να δουλέψουμε όλοι μαζί, χωρίς παραγοντισμούς και αποκλεισμούς, ώστε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του 70% των συνδημοτών μας, που αποδοκίμασαν με την ψήφο τους το έργο μιας ανερμάτιστης και αναποτελεσματικής διοίκησης 5 χρόνων».

Και καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου:

«Ελπίζω ότι αυτή η έντιμη και διαφανής πρότασή μου θα βρει ανταπόκριση ώστε και οι Δημότες που μας παρατηρούν και μας αξιολογούν να πεισθούν ότι η ενασχόλησή μας με τα κοινά αφορά μόνο στο κοινό καλό της πόλης μας και των παιδιών μας και όχι στην ικανοποίηση των προσωπικών μας ή άλλων σκοπιμοτήτων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet