Ο δήμαρχος Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες για τον Προϋπολογισμό 2018
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες για τον Προϋπολογισμό 2018

Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες του Χαλανδρίου απευθύνει ο δήμαρχος της πόλης, Σίμος Ρούσσος, αναφορικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2018.

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για «πρωτοφανή κατάσταση στην οποία κινδυνεύει να περιέλθει ο Δήμος εξαιτίας της αντιθεσμικής συμπεριφοράς των αποχωρησάντων από τη διοικούσα παράταξη συμβούλων και του μεγαλύτερου μέρους της μειοψηφίας στο θέμα του Προϋπολογισμού του Δήμου».

Ο κ. Σ. Ρούσσος τονίζει ότι «θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο και δυνατότητα που παρέχει το θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της πόλης».

Επίσης, καλεί τις παρατάξεις της μειοψηφίας και όσους, όπως σημειώνει, «επέλεξαν να διαχωρίσουν όψιμα τη θέση τους από την πλειοψηφούσα παράταξη», να «συμβάλουν στην άρση του αδιεξόδου».

Σημειώνεται ότι το γραφείο Τύπου του Δήμου Χαλανδρίου εξέδωσε δελτίο Τύπου αναφορικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου που διεξήχθη την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 με το οποίο καταγγέλλει ότι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας απείχαν από τη συνεδρίαση και δεν επετεύχθη απαρτία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet