Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Πρωτοχρονιάτικη πίτα με σύντομη αποτίμηση της πορείας του συνδυασμού
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Πρωτοχρονιάτικη πίτα με σύντομη αποτίμηση της πορείας του συνδυασμού

Στην κατάμεστη (παρά το δριμύ ψύχος) αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 8/2 η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023.

Ο επικεφαλής της παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Μάνος Κρανίδης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην «πορεία νικηφόρας διεύρυνσης» του συνδυασμού και Κίνησης Πολιτών από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ενώ πραγματοποίησε σύντομη αποτίμηση «του ουσιαστικού έργου της παράταξης, από τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου».

Στάθηκε ιδιαίτερα «στον εποικοδομητικό χαρακτήρα των παρεμβάσεων» της δημοτικής παράταξης, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο πρώτο εξάμηνο της δημοτικής  θητείας και επανέλαβε «την αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία μας απέναντι στα προβλήματα  της πόλης,  με μοναδικό γνώμονα το καλό της πόλης, πέραν προσωπικών και πολιτικών επιδιώξεων».

Η παράταξη ευχαριστεί την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, τους αυτοδιοικητικούς φίλους από άλλους Δήμους και τους εκπροσώπους παρατάξεων και σωματείων του Χαλανδρίου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet