Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. Χαλανδρίου στις 5 Οκτωβρίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. Χαλανδρίου στις 5 Οκτωβρίου

Σε έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2015, στις 20:00, στο παλαιό δημαρχείο της πόλης (Γρ. Γυφτόπουλου 2).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  • Αποδοχή της απόφασης του Δ.Σ. της εταιρείας «ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» για την παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου ιδιοκτησίας της, του «πρώην Σαπωνοποιείου Ζερβού», εντός του απαλλοτριωθέντος χώρου για το 3ο Γυμνάσιο – 3ο Λύκειο Χαλανδρίου, που βρίσκεται επί των οδών Αεροπόρου Λάιτμερ και Μικράς Ασίας, οικοδομικό τετράγωνο 550, στον Δήμο Χαλανδρίου και εξουσιοδότηση στον δήμαρχο για την υπογραφή της σχετικής πράξης παραχώρησης.
  • Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας οκτώ αιρετών για τη συμμετοχή τους στο Ειδικό Συνέδριο με θέμα: «Αλλαγή του “Καλλικράτη” – Νέο Μοντέλο Οργάνωσης και Διοίκησης του Κράτους» που διοργανώνει η ΚΕΔΕ τη 17η & 18η Οκτωβρίου στον Βόλο.

Όπως ενημερώνει η πρόεδρος του Σώματος, Ευαγγελία Γαλάνη, η έκτακτη συνεδρίαση κρίνεται απαραίτητη:

  • Για το 1ο θέμα λόγω της πρόσφατης αλλαγής του νομικού καθεστώτος της εταιρείας ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. και την εξ’ αυτής ανάγκη να υπογραφεί άμεσα η σχετική Σύμβαση της δεκαπενταετούς παραχώρησης προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία παραχώρησης έτσι ώστε να νομιμοποιείται άμεσα η χρήση του χώρου και των εργασιών αποκατάστασης.
  • Για το 2ο  θέμα λόγω προθεσμιών που θέτει ο προγραμματισμός για το ανωτέρω Συνέδριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet