«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Η θεατρική παράσταση «Η Κοιμωμένη Ξύπνησε», των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου θα παρουσιαστεί από το «Θέατρο του Νέου Κόσμου» την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Ιουλίου, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του 33ου Φεστιβάλ Ρεματιάς.

«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου είναι μια διασκευή από το γνωστό αγαπημένο παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης με την πριγκίπισσα που κοιμήθηκε πολλά πολλά χρόνια και που την ξύπνησε το πριγκιπόπουλο μ΄ ένα φιλί. Τι θα γινόταν όμως αν η πριγκίπισσα του παραμυθιού ξυπνούσε στην εποχή μας; Ποιος θα της έδινε τώρα το φιλί και πώς θα επιβίωνε στον κόσμο του σήμερα;

«Η Κοιμωμένη Ξύπνησε» είναι και παραμυθένια και σημερινή. Ένα πειραγμένο παραμύθι με νεράιδες, πύργους και πριγκιπόπουλα, αλλά και με αυτοκινητόδρομους, τρένα, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, όπου η πριγκίπισσα δουλεύει σκληρά για να βγάλει το ψωμί της και κερδίζει με το σπαθί της τον έρωτα του σύγχρονου πρίγκιπα.

Μία ιστορία ενηλικίωσης από αυτές που αγαπούν τόσο τα παιδιά, ένα έργο που απευθύνεται στο μυαλό και στην καρδιά, σκανδαλιάρικο όσο και ανθρώπινο, μία παράσταση με καλαισθησία, χιούμορ, με πολλή μουσική και ωραία χορογραφία, και με ένα θίασο από εξαιρετικούς ηθοποιούς. Παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και οι γονείς τους, θα βρουν πολλά πράγματα για να διασκεδάσουν και να συγκινηθούν, πολλές εικόνες που θα τους συνοδεύουν για πολύ πολύ καιρό.

Η σκηνοθεσία είναι του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί Αμαλία Αρσένη, Ανθή Ευστρατιάδου, Χρήστος Πίτσας, Σταύρος Σβήγκος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Φωτεινή Τιμοθέου, Ορέστης Τζιόβας.

Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:

Κανονικό: 10 ευρώ
Φοιτητικό (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, εξωτερικού, μεταπτυχιακούς): 10 ευρώ
Μαθητικό/ παιδικό: 10 ευρώ
Ανέργων: 8 ευρώ
Πολυτέκνων: 8 ευρώ
Άνω των 65 (για τον δικαιούχο): 10 ευρώ
ΑΜΕΑ: 8 ευρώ
Ατέλειες (ΣΕΗ, Επαγγελματικές για τον δικαιούχο): Ισχύουν
ΟΓΑ: Ισχύουν
Ομαδικό (άνω των 10 ατόμων): 8 ευρώ

Προπώληση:
www.viva.gr, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» (Ανδ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6800644).

Για όλες τις κατηγορίες μειωμένων εισιτηρίων απαραίτητη είναι η επίδειξη σχετικής ταυτότητας/ δικαιολογητικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet