Συναυλία «Ό,τι είσαι πέστο» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Συναυλία «Ό,τι είσαι πέστο» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Τη συναυλία «Ό,τι είσαι πέστο» παρουσιάζουν στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Παρασκευή 26 Ιουλίου ο Δημήτρης Ζαφειρέλης με το Αμφίωνος New Group και τις Μούσες επί το έργον, καλώντας τους φίλους στη Ρεματιά σε μια βραδιά – αφιέρωμα σε αγαπημένους συνθέτες και ερμηνευτές κι ένα πρόγραμμα για σύγχρονο γκρουπ και γυναικείες φωνές.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει τραγούδια από το σύγχρονο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, αλλά και αναφορές στην αναθεωρημένη παραδοσιακή μας μουσική, καθώς και συνθέσεις του Δημήτρη Ζαφειρέλη.

Συναυλία με τον Δημήτρη Ζαφειρέλη στο Φεστιβάλ Ρεματιάς/ αφίσα

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου), θα ξεκινήσει στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μουσικοί:

  • Yanna Komninou, Σοφία Ανδριανού, Νάντια Ανθοπούλου – τραγούδι
  • Δημήτρης Ζαφειρέλης – κιθάρα, Κώστας Αναστασόπουλος – πιάνο, Μιχάλης Καλαντζής – κοντραμπάσο, Δημήτρης Βαρζαμπετιάν – ντραμς.

Φιλική συμμετοχή:

  • Στάθης Κιόσογλου – κλαρίνο, φλάουτο
  • Γιάννης Λεγάκης  – σαξόφωνο, τρομπέτα
  • Αγαθή Ρεβύθη – απαγγελία, παρουσίαση.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις του Φεστιβάλ Ρεματιάς με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet