Τα βόρεια… βασίλεια της μπίρας
Print Friendly, PDF & Email
Καφές-Ποτό-Φαγητό

Τα βόρεια… βασίλεια της μπίρας

Πολλοί τη θεωρούν καλοκαιρινό ποτό, αλλά κάνουν… λάθος. Γιατί η μπίρα είναι παντός καιρού και, στην περίπτωση του άρθρου αυτού, βόρειου… προορισμού. Ιδού, λοιπόν, τέσσερις εξαιρετικές μπιραρίες στα Βόρεια Προάστια για να δοκιμάσετε και να απολαύσετε καινούργιες γεύσεις, να χαρείτε τη σχετική ατμόσφαιρα και να ευχαριστηθείτε τα σχετικά… πιάτα!

Beer Way

Ξύλινοι πάγκοι, βαρέλια και άφθονη… ροκ μουσική φτιάχνουν τον περίγυρο και μια ωραία παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Μετά… αναλαμβάνουν οι μπίρες. Πλούσιος κατάλογος, με πολλές ετικέτες. Και, φυσικά, αρκετές επιλογές για τη συνοδεία: από burgers και λουκάνικα μέχρι hot dogs και finger food.

(Κύπρου 2, Μελίσσια / τηλ. 211 2125430)

Local

Σημείο αναφοράς πια για το Χαλάνδρι, αλλά και για τα βόρεια της Αθήνας γενικώς. Σπέσιαλ εφέ στην ατμόσφαιρα του μαγαζιού τα βαρέλια μπίρας από διαφορετικά (και πολλά) μέρη του κόσμου. Πολλές και πολύ καλές οι επιλογές για μπίρα, κυρίως από Μ. Βρετανία, Ιρλανδία και ΗΠΑ.

(Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι / τηλ.: 6940 864443)

München – My way by Erich

Μόναχο σημαίνει Βαυαρία και Βαυαρία σημαίνει μπίρα! Καμία εντύπωση, λοιπόν, που εδώ θα βρείτε τον πλουσιότερο ίσως κατάλογο με γερμανικές μπίρες. Το ίδιο ισχύει και για τις γεύσεις και μένει να αποφασίσετε αν θέλετε κότσι, λουκάνικα ή μια ποικιλία απ’ όλα αυτά!

(Διονύσου 47, Μαρούσι, τηλ. 6947 681638)

Silly Wizards

Κλασικές επιλογές στα βαρέλια και πολλές πολλές επιλογές σε μπουκάλια, με ετικέτες από την Κεντρική και τη Βόρεια Ευρώπη, τη Βρετανία και την Ιρλανδία. Πιο… extreme οι επιλογές για φαγητό, αφού προσφέρονται αρκετές ethnic επιλογές.

(Πελοποννήσου 79, Αγία Παρασκευή / τηλ.: 210 6543908)

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τις σελίδες FB των καταστημάτων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet