«Πάτησε» Ελλάδα η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

«Πάτησε» Ελλάδα η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη

Με ένα πλατύ χαμόγελο και το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό έφτασε λίγο μετά τις 16:30 στην Αθήνα η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρισκόταν κόσμος που την περίμενε με σκοπό να τη συγχαρεί, καθώς και μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης μίλησε για την επιτυχία της, για τον άντρα της, ενώ εξέφρασε και την πικρία της για την προβολή των επιτυχιών, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Γελένα Ισιμπάγιεβα.

«Είμαστε πολύ κουρασμένοι, πετύχαμε τους στόχους μας. Έχουμε κάποιους αγώνες και περιμένουμε τις διακοπές. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν για την πρώτη θέση» δήλωσε η Ολυμπιονίκης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο άντρας της, Μίτσελ Κρίερ, πίστευε περισσότερο από εκείνη στο μετάλλιο και στο τέλος την έκανε και εκείνη να το πιστέψει. «Ο σύζυγος με έχει υποστηρίξει πριν πάρω το μετάλλιο» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με την εφημερίδα «Αυγή»: «Εγώ έκανα μια δήλωση μόνο στους δημοσιογράφους. Εγώ έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μαζί μας κάθε τέσσερα χρόνια. Δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου την “Αυγή”».

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Γελένα Ισιμπάγεβα όπου ουσιαστικά είπε ότι αφού δεν κατεβαίνει εκείνη στο Ρίο ο πρώτος είναι ουσιαστικά δεύτερος εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει: «Εγώ κέρδισα, εγώ είμαι εδώ. Να συζητήσουμε για αθλητικά πράγματα».

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet