Επίθεση στην Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη για τέσσερα αδικήματα σε τρεις ανήλικους
reader.gr
Κοινωνία

Επίθεση στην Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη για τέσσερα αδικήματα σε τρεις ανήλικους

Ποινική δίωξη για τέσσερα αδικήματα σε τρεις ανήλικους που συνελήφθησαν ως μέλη της αποκαλούμενης «άγουρης συμμορίας», άσκησε η εισαγγελέας ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, ασκήθηκε δίωξη για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της εισαγγελικής λειτουργού οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν σε δυο άλλους ανήλικους εκ των οποίων τον ένα μαχαίρωσαν και το άλλον ξυλοκόπησαν για να τους αρπάξουν κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή ανηλίκων όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το απόγευμα του Σαββάτου, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αργυρούπολη, έγινε αιματηρή ληστεία με θύματα δύο παιδιά ηλικίας 16 και 17 ετών.

Τις άγριες διαθέσεις τους γνώρισε πρώτα ένας 16χρονος τον οποίον χτύπησαν άγρια για να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο και όσα χρήματα είχε πάνω του. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, θύμα ληστείας έπεσε κι ένας 17χρονος, τον οποίον μάλιστα μαχαίρωσαν ανελέητα προκειμένου να του αρπάξουν ότι είχε πάνω του. Μάλιστα, το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για νοσηλεία, καθώς μία από τις μαχαιριές έφτασε σχεδόν στην καρωτίδα. 

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί του Τ.Α. Ελληνικού – Αργυρούπολης συνέλλεξαν στοιχεία και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό, συλλαμβάνοντας μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες δύο από τους εμπλεκόμενους.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet