Ισόβια για Ρουπακιά και 13 χρόνια φυλακή στο διευθυντήριο
zougla.gr
Κοινωνία

Ισόβια για Ρουπακιά και 13 χρόνια φυλακή στο διευθυντήριο

Ισόβια κάθειρξη ζήτησε για τον Γιώργο Ρουπακιά η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Παράλληλα, πρότεινε ποινή 13 ετών κάθειρξης για το διευθυντήριο της οργάνωσης και 7 χρόνια για όσους έχουν μόνο ένταξη στην εγκληματική οργάνωση. Τέλος, πρότεινε πέντε χρόνια για τους τέσσερις βουλευτές που έχουν ελαφρυντικό. Η διευθυντική ομάδα για την οποία εισηγήθηκε τα 13 έτη είναι οι: Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Η εισαγγελέας πρότεινε σε 13 καταδικασθέντες για τη συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα 8 χρόνια φυλάκιση. Για τους τέσσερις που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση αλλά έχουν ελαφρυντικά, προτείνει 8 χρόνια φυλάκιση.

Ακόμα για τους τέσσερις καταδικασθέντες για την υπόθεση των Αιγύπτιων ψαράδων προτείνει 7 χρόνια φυλάκιση.

Για τον πυρηνάρχη Περάματος της Χ.Α., Αναστ. Πανταζή, η εισαγγελέας προτείνει 10 χρόνια φυλάκιση, ενώ για τον Γιώργο Πατέλη, πυρηνάρχη Νίκαιας, προτείνει 8 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία Φύσσα και 7 χρόνια για εγκληματική οργάνωση.

Επίσης, η εισαγγελέας προτείνει 10 μήνες φυλάκιση σε τρία μέλη της Χρυσής Αυγής που εμπλέκονται στην επίθεση κατά μελών του ΠΑΜΕ και για ένα άτομο που εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση προτείνει 6 μήνες φυλάκιση.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet