Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα στο Βόλο – 22χρονος που ταξίδεψε στη Βρετανία
Eurokinissi
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα στο Βόλο – 22χρονος που ταξίδεψε στη Βρετανία

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοιού «Covid-19» στον Βόλο, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Πρόκειται για έναν νεαρό 22 ετών, που από το περασμένο Σάββατο νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 22χρονος είχε ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και μόλις επέστρεψε στον Βόλο παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού -γεγονός που προκάλεσε υποψίες στους γιατρούς με αποτέλεσμα να λάβουν και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.Ο νεαρός ανέμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, ενώ νοσηλευόταν από το Σάββατο. 

Η καθυστέρηση στα αποτελέσματα των εξετάσεων οφειλόταν στην έλλειψη αντιδραστηρίων στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 22χρονος έχει πολύ καλή κλινική εικόνα, τα συμπτώματα είναι ήπια και αναμένονται οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για τη διαχείριση της κατάστασής τους. 

Δεν αποκλείεται ο νεαρός να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, υπό την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα παραμείνει στο σπίτι του σε αυστηρή καραντίνα και απομόνωση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet