Μαφιόζικη ενέδρα στο Μενίδι: Παλιός γνώριμος το θύμα – Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.
Κοινωνία

Μαφιόζικη ενέδρα στο Μενίδι: Παλιός γνώριμος το θύμα – Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο 51χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ, που λίγο μετά τις 20:10 το βράδυ της Δευτέρας δέχτηκε τα πυρά αγνώστων δίπλα ακριβώς από το δημαρχείο του Μενιδίου.

Ο 51χρονος, που νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», εκείνη την ώρα προσέγγιζε το πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητό του και ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί. Τότε ένας άγνωστος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον προσέγγισε από πίσω και με πιστόλι πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές εναντίον του –σημαδεύοντας το κεφάλι. Ο 51χρονος ομογενής έπεσε αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών και παιδιών, ενώ ο επίδοξος εκτελεστής επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα συνεργού του και εξαφανίστηκαν.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από την οδό Φιλαδελφείας μέσα σε μία λίμνη από αίματα, καθώς οι σφαίρες είχαν βρει τον στόχο τους. Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλεξαν στοιχεία και μαρτυρίες για το αιματηρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, ο 51χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ έχει «φάκελο» στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς είχε εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων. Μάλιστα, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και έδινε «παρών» στο Α.Τ. Αχαρνών κάθε εβδομάδα. Το βασικότερο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό του ξεκαθαρίσματος προσωπικών λογαριασμών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet