Πάτρα: Μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying – Τον έσωσε ο σκύλος της οικογένειας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πάτρα: Μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying – Τον έσωσε ο σκύλος της οικογένειας

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει ένας 16χρονος μαθητής στην Πάτρα, θύμα bullying, όπως κατήγγειλαν οι γονείς του.

Σύμφωνα με το lepantortv.gr, οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό του παιδιού τους από συμμαθητή τους και την διαδικτυακή διαπόμπευσή του μέσω Instagram. Ο μαθητής της Α΄ Λυκείου δεν άντεχε να αντικρύσει τους συμμαθητές του καθώς αισθανόταν ντροπιασμένος.

Ο 16χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και ευτυχώς το γαύγισμα του σκύλου του κινητοποίησε τον πατέρα του, που βρήκε το παιδί στο χείλος της, να κοιτά προς το κενό και να κλαίει.

Λίγα λεπτά πριν είχε πει πως πάει μια βόλτα γιατί ένιωθε στρεσαρισμένος ζητώντας από την μητέρα του να τον φιλήσει λέγοντάς της «μπορεί να μην έχεις άλλη φορά την ευκαιρία», κάτι που τους θορύβησε, σε συνδυασμό με την αλλαγή της συμπεριφοράς του, τις τελευταίες ημέρες.

Για το περιστατικό νωρίς το πρωί, ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου, η οποία θα συνεδριάσει για να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει το περιστατικό, ενώ οι γονείς με ψυχολόγο, αφού έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες, εστιάζουν στο να ξεπεράσει το παιδί τους, τα όσα όπως κατήγγειλαν βίωσε περιμένοντας την παρέμβαση δικαστικών και αστυνομικών αρχών.

Πηγή: reader.gr από lepantortv.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet