Συμπλοκή με μαχαίρια σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ελευσίνα
Κοινωνία

Συμπλοκή με μαχαίρια σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ελευσίνα

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών Πακιστανών που το αργά το βράδυ της Κυριακής 10/5 συνεπλάκησαν και τραυμάτισαν έναν ομοεθνή τους έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα το Τμήμα Ασφάλειας Ελευσίνας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στα μεσάνυχτα, έξω από εγκαταλελειμμένο σπίτι στη λεωφόρο Γέλας στην Ελευσίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οι τέσσερις αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους και κάποια στιγμή βγήκαν μαχαίρια. Περίοικοι εντόπισαν αιμόφυρτο έναν Πακιστανό και κάλεσαν την Αστυνομία, με τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να τον κρατούν στη ζωή, καθώς έφερε τραύματα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα από μαχαίρι.

Το θύμα νοσηλεύεται χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του στον «Ερυθρό Σταυρό», ενώ αρχικά είχε μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο στη Δυτική Αττική. Μέσα σε λίγη ώρα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ελευσίνας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα άλλα τρία άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή και πραγματοποιούν αναζητήσεις στην περιοχή.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet