Σύλληψη στη Μύκονο για παραβίαση καραντίνας
INTIME NEWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σύλληψη στη Μύκονο για παραβίαση καραντίνας

Συνολικά 373 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης βεβαιώθηκαν χθες Παρασκευή 28 Αυγούστου σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια, ενώ ένας άνδρας συνελήφθη στη Μύκονο για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (άρθρο 285 Π.Κ. – παραβίαση καραντίνας) και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα χθες πραγματοποιήθηκαν 57.138 σε όλη τη χώρα. Στη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.) και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας σε έξι καταστήματα για υπεράριθμους πελάτες, από τα οποία (4) στην Κρήτη και από (1) στη Δυτική και Στερεά Ελλάδα.

Επίσης βεβαιώθηκε μία παράβαση για λειτουργία καταστήματος πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας, στην Αττική και μία για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF ( Passenger Locator Form ) από ταξιδιώτη.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet