Η ΕΛΤΑ Courier δώρισε δύο τόνους τρόφιμα στο ΚΕΑ/ΑΜΕΑ
Κοινωνία

Η ΕΛΤΑ Courier δώρισε δύο τόνους τρόφιμα στο ΚΕΑ/ΑΜΕΑ

Σχεδόν δύο τόνους τρόφιμα πρώτης ανάγκης παρέδωσε η ΕΛΤΑ Courier στο Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιο της δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Τα δέματα της ανθρωπιάς», που υλοποίησε σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική κίνηση «Wise Greece».

Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΑ/ΑΜΕΑ) στο Χαϊδάρι, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, μαζί με τον κ. Παναγιώτη Σκούτα, διευθυντή του γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, και την πρόεδρο της «Wise Greece», Μελίνα Ταπραντζή.

«Με υπευθυνότητα, αίσθημα υποχρέωσης προς το κοινωνικό σύνολο και παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, σήμερα ολοκληρώνουμε μια ακόμα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η οποία ξεκίνησε στα τέλη του προηγούμενου έτους, αποδεικνύοντας -για ακόμα μια φορά- το κοινωνικό μας πρόσωπο» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης. «Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που σήμερα παραδίδουμε τα τελευταία 250 “δέματα ανθρωπιάς” της ΕΛΤΑ Courier, με συνολικά δύο τόνους τρόφιμα πρώτης ανάγκης στο Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, θέλοντας να στηρίξουμε έμπρακτα το αξιόλογο έργο του» συμπλήρωσε.

Τον πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier και τον κ. Παναγιώτη Σκούτα, καθώς και τον κ. Βασίλη Ρούπα, διευθυντή Στρατηγικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας της ΕΛΤΑ Courier και την κ. Μελίνα Ταπραντζή υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του ΚΕΑ/ΑΜΕΑ, Νικόλαος Λιανός, το Διοικητικό Συμβούλιο, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Έφη Δημήτρουλα, οι εργαζόμενοι και παιδιά που φοιτούν στο Κέντρο.

«Το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες είναι ένα Φιλανθρωπικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που έχει στόχο την παροχή προγραμμάτων κατάρτισης και υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, κοινωνικοποίησης, συμβουλευτικής, αποκατάστασης, αυτόνομης διαβίωσης, ψυχαγωγίας και άθλησης σε άτομα ηλικίας 14 ετών και άνω που έχουν διαγνωσθεί με νοητική υστέρηση. Θεωρούμε τιμή μας να σας υποδεχόμαστε στον φορέα μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για την απλόχερη διατροφική βοήθεια που προσφέρετε στα παιδιά μας που φοιτούν και εκπαιδεύονται στο Κέντρο μας. Παρουσιάζοντας τις ανακαινισμένες δομές μας πιστεύουμε να σας δώσουμε την ικανοποίηση ότι η προσφορά σας θα αποτελέσει ουσιαστική βοήθεια στο έργο μας», ανέφερε ο κ. Λιανός.

Μετά την παράδοση των τροφίμων, ο πρόεδρος του ΚΕΑ/ΑΜΕΑ ξενάγησε τους καλεσμένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου, ενώ τους ενημέρωσε εκτενώς για τις υπηρεσίες που παρέχει (συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη, επαγγελματική κατάρτιση μέσω εργαστηρίων γραφιστικής, μεταξοτυπίας, αγιογραφίας κ.λπ.).

Με τη σημερινή παράδοση τροφίμων ολοκληρώνεται η δράση «Τα δέματα της ανθρωπιάς», στο πλαίσιο της οποίας η ΕΛΤΑ Courier δώρισε τρόφιμα σε συνολικά 26 ιδρύματα και κοινωνικές δομές σε 14 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη και τα Γιάννενα, μέχρι την Κρήτη και την Κοζάνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet