“Έσκασε” γρήγορα η “φούσκα” περί χρηματισμού βουλευτών
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

“Έσκασε” γρήγορα η “φούσκα” περί χρηματισμού βουλευτών

«Δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης ή απόπειρας τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή» έκρινε ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, που διενεργούσε την έρευνα περί ενδεχόμενου χρηματισμού βουλευτών, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με την σύμφωνη γνώμη της προισταμένης της Εισαγγελίας εφετών Γεωργίας Τσατάνη, η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσαν η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, καθώς και ο διευθυντής της κυριακάτικης “Kontra News” Αιμίλιος Λιάτσος.

Από το εισαγγελικό γραφείο πέρασε και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μαρτίνος, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γάμο της κόρης του με τον γιο του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη έγιναν οι συζητήσεις για τη δημιουργία «ταμείου» με στόχο τις καταγγελλόμενες δωροδοκίες βουλευτών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, κανένας από τους μάρτυρες στην κατάθεσή του έδωσε κάποιο στοιχείο που να οδηγεί την έρευνα σε συγκεκριμένα συμπεράσματα για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet