Προκλητικός Πολύδωρας στην ΕΡΤ – Τι είπε για Ν.Δ. και διαπλοκή
Πολιτική

Προκλητικός Πολύδωρας στην ΕΡΤ – Τι είπε για Ν.Δ. και διαπλοκή

Τη στενοχώρια του και την πικρία του εξέφρασε ο Βύρων Πολύδωρας για τη στάση της Ν.Δ., η οποία είναι αρνητική στην πρόταση της κυβέρνησης για τοποθέτησή του στην ηγεσία του ΕΣΡ.

Στη χειμαρρώδη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, το μεσημέρι της Κυριακής, ο κ. Πολύδωρας ανέφερε: «Με είχαν διαγράψει από τη Ν.Δ. την εποχή του κ. Σαμαρά. Στη συνέχεια, τι θέλουν; Να με εξορίσουν από την Ελλάδα; Δεν προβλέπεται ο εξοστρακισμός. Μήπως να με σκοτώσουν διά φυσικού θανάτου;».

Αφήνοντας σοβαρότατες αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πολύδωρας είπε ακόμη ότι στη Ν.Δ. μπορεί να έχουν άλλα κριτήρια για το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ΕΣΡ, όπως «να είναι κολλητός του Χριστοφοράκου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε για τις επιλογές των κομμάτων για τον επικεφαλής του ΕΣΡ: «Τι θέλουν; Κάποιον εγκεκριμένο από τη διαπλοκή;».

Ο κ. Πολύδωρας αναφέρθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό, όταν του έγινε η πρόταση. Σύμφωνα με όσα μετέφερε, ο πρωθυπουργός τού τηλεφώνησε και τού είπε: «Τι θα έλεγες, Βύρωνα, να αναλάβεις πρόεδρος του ΕΣΡ;».

«Ευχαριστώ, πρόεδρε. Έχω πολλούς εχθρούς, όμως» απάντησε ο κ. Πολύδωρας, για να λάβει την απάντηση του πρωθυπουργού: «Έχεις, όμως, και πολλούς φίλους».

Ο κ. Πολύδωρας υποστήριξε ότι η θέση της ηγεσίας της Ν.Δ. δεν εκφράζει όλη τη ΝΔ. «Οι περισσότεροι βουλευτές είναι μαζί μου. Ο περισσότερος κόσμος της Ν.Δ. είναι μαζί μου. Αυτοί κάνουν τακτικισμούς, για να ρίξουν την κυβέρνηση».

Ο πρώην υπουργός είπε ακόμη ότι δεν κόπτεται για την πρόταση της κυβέρνησης και πως την αποδέχτηκε «από ορμή για να πράξω». «Με ενέπνευσε ο ρόλος του ειρηνοποιού. Αποδέχτηκα γιατί είμαι μαχητής» συμπλήρωσε.

Ευχαρίστησε τον Πάνο Καμμένο για τη δήλωση στήριξης στο πρόσωπό του και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό, είναι έτοιμος να παραιτηθεί και πως δεν θέλει να εκβιάσει καταστάσεις.

Η αντίδραση της Ν.Δ.

«Μετά τη σημερινή παρουσία του κ. Πολύδωρα στην ΕΡΤ, όλοι κατάλαβαν γιατί τον πρότεινε ο κ. Τσίπρας και ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του…» είναι το σχόλιο της Πειραιώς για την τηλεοπτική συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα.

Εν τω μεταξύ, κριτική στην ΕΡΤ ασκεί ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Μακάριος Λαζαρίδης, για τη συνέντευξη Πολύδωρα. «Ο τρόπος που έγινε η συνέντευξη Πολύδωρα αποτελεί ντροπή για την ΕΡΤ. Οι ευθύνες Ταγματάρχη, Ταλαμάγκα, είναι μεγάλες!» σχολίασε ο κ. Λαζαρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Πηγή: in.gr/Ν.Σ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet