Προστατευτικές μάσκες για παιδιά από την Disney
Πολιτισμός

Προστατευτικές μάσκες για παιδιά από την Disney

Το  Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ συμβουλεύει τον κόσμο να φορά προστατευτικές μάσκες προσώπου για να επιβραδύνει τη διάδοση του κορωνοϊού.

Ομολογουμένως, δεν είναι ένα ευχάριστο «αξεσουάρ», ειδικά όταν ζεσταίνει ο καιρός, αλλά η Disney προσφέρει μια ελκυστική λύση για τα μικρά παιδιά: παρουσίασε μια σειρά από υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες προστατευτικές μάσκες με τους ήρωες των ιστοριών της, από το Baby Yoda και τους Avengers μέχρι τον Winnie the Pooh και τον Mickie Mouse.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Disney δεσμεύθηκε ότι το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις -κοστίζει 19,99 δολάρια το πακέτο τεσσάρων μασκών- θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό Oργανισμό Medshare, ο οποίος επαναδιανέμει ιατροφαρμακευτικό υλικό στα νοσοκομεία που έχουν ανάγκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν από τώρα (οι μάσκες διατίθενται σε μεγέθη small, medium και large) και εκτιμάται ότι οι αποστολές των εμπορευμάτων θα γίνουν τον Ιούνιο.

Επιπλέον, η Disney γνωστοποίησε ότι θα δωρήσει 1 εκατομμύριο μάσκες σε ευάλωτες κοινότητες και σε Οργανισμούς που δραστηριοποιούνται για τη μη περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας -έχει ήδη δωρίσει περισσότερες από 100.000 μάσκες στις Πολιτείες της Νέας Υόρκης, της Καλιφόρνιας, της Φλόριντα και της Ουάσινγκτον, DC.

«Ελπίδα μας είναι ότι οι υφασμάτινες μάσκες της Disney, με κάποιους από τους αγαπημένους μας ήρωες πάνω, θα δώσουν λίγη παρηγοριά σε οικογένειες, θαυμαστές και κοινότητες που είναι τόσο σημαντικές για μας» υπογράμμισε, σε ανακοίνωση, ο Έντουαρντ Παρκ, πρώτος αντιπρόεδρος του shop Disney.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet