Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
Επικοινωνία 94FM

Ανταπόκριση του «Ε» στον «Επικοινωνία 94FM» – Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Έστω και εν μέσω προεκλογικής περιόδου για τις (δεύτερες) εθνικές εκλογές του 2023, η αυτοδιοικητική επικαιρότητα δεν σταματά. Στη σημερινή (Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023) ανταπόκριση του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ για το δημοτικό ραδιόφωνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» είχαμε την ευκαιρία να σχολιάσουμε:

  • Την κόντρα στο Μαρούσι, μεταξύ δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης για το μείζον θέμα της εγκατάστασης του Καζίνο της Πάρνηθας στην πόλη, αλλά και τη στάση του Δήμου Χαλανδρίου, που προγραμματίζει συνέντευξη Τύπου για το θέμα.
  • Τα προβλήματα των Δήμων στο κομμάτι της αντιπυρικής προστασίας, καθώς οι προσλήψεις ακόμη είναι σε εξέλιξη, ενώ και οι καθαρισμοί οικοπέδων δεν προχωρούν όπως θα έπρεπε.
  • Τις νέες πολιτικές ισορροπίες στα Βριλήσσια, όπου το «σχίσμα» στην παράταξη του πρώην δημάρχου Ξ. Μανιατογιάννη αλλάζει τα δεδομένα του… παιχνιδιού.
  • Τα πρώτα βήματα της παράταξης της Ν. Κοσμοπούλου στον Δήμο Πεντέλης, η οποία φιλοδοξεί να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της νυν δημάρχου Δ. Κεχαγιά.
  • Την αντιπαράθεση της αριστερής διοίκησης του δημάρχου Σ. Ρούσσου με μέρος της δεξιάς αντιπολίτευσης για την παραχώρηση του Θεάτρου της Ρεματιάς Χαλανδρίου στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ακούστε τον σχολιασμό του υπεύθυνου του ιστοτόπου ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ Θάνου Σταθόπουλου στον «Επικοινωνία 94FM»

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet