Πασχαλινό bazaar από το SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Πασχαλινό bazaar από το SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πασχαλινό bazaar διοργανώνει ο σύλλογος SAVE Stray Animals and Volunteers, Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης – Πεύκης το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Την εκδήλωση θα φιλοξενήσει το Salto Mortale (Πίνδου 7, Άνω Πεύκη).

Στο bazaar θα διατεθούν χειροποίητες δημιουργίες των μελών του συλλόγου, όπως λαμπάδες, χειροποίητα σαπούνια, καπέλα, λικέρ κ.ά. Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τις δράσεις του Συλλόγου.

Το μη κερδοσκοπικό Φιλοζωικό Σωματείο με το όνομα S.A.V.E- Εθελοντές & Αδέσποτα Λυκόβρυσης Πεύκης ( Stray Animals & Volynteers Encounter) ιδρύθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 2020 από εθελοντές ευαισθητοποιημένους σε φιλοζωικά ζητήματα και αναγνωρίστηκε με την υπ’αριθμ. 19/2021 Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου με Α.Μ. 33413.

Οι εθελοντές του συμμετέχουν σε ποικίλες δράσεις όπως: φιλοξενίες αδέσποτων ζώων, υιοθεσίες, διασώσεις, επισκέψεις σε κτηνιάτρους, στειρώσεις, καθημερινή σίτιση αδέσποτων κ.ά. και ως ομάδα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να αντεπεξέλθουν στα πάμπολλα περιστατικά σχετικά με τη φροντίδα, προστασία και διάσωση των αδέσποτων ζώων του Δήμου.

Επίσης, ο Σύλλογος διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις όπως ημέρες υιοθεσίας, bazaar, ενημερωτικές επισκέψεις ευαισθητοποίησης σε φιλοζωικά θέματα σε σχολεία του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet