Πρωτοβουλία περιφερειάρχη Αττικής για τη στήριξη του Θοδωρή Ιακωβίδη και την παραμονή του στην άρση βαρών
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Πρωτοβουλία περιφερειάρχη Αττικής για τη στήριξη του Θοδωρή Ιακωβίδη και την παραμονή του στην άρση βαρών

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την είδηση της αποχώρησης του Θοδωρή Ιακωβίδη από την άρση βαρών δήλωσε:

«Ως περιφερειάρχης Αττικής και ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αναλαμβάνω πρωτοβουλία προκειμένου ο Θοδωρής Ιακωβίδης να μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ανάδειξη του Ελληνικού Αθλητισμού. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας θα είναι τόσο η ιατροφαρμακευτική κάλυψη του αθλητή, όσο και η κάλυψη όποιων άλλων πιθανών αναγκών υπάρχουν.

»Οφείλουμε όλοι μαζί να στείλουμε ένα μήνυμα, ότι για να πάμε μπροστά χρειάζεται να στηρίζουμε τους νέους μας και να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την Ελλάδα και για ένα καλύτερο μέλλον σε αυτόν τον τόπο. Οφείλουμε κεντρική διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρούμε τον τρόπο τα δάκρυα των αθλητών μας και των νέων παιδιών αυτού του τόπου να είναι χαράς, υπερηφάνειας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό θα πρέπει να το πράξουμε με συγκεκριμένα βήματα και πρωτοβουλίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet