Συνάντηση εργασίας της Λ. Κεφαλογιάννη με τους αντιδημάρχους Αθλητισμού του Βόρειου Τομέα
Αθλητισμός

Συνάντηση εργασίας της Λ. Κεφαλογιάννη με τους αντιδημάρχους Αθλητισμού του Βόρειου Τομέα

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τους αντιδημάρχους Αθλητισμού του Βορείου Τομέα Αθηνών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (27/2) στο Μαρούσι, στα γραφεία της αρμόδιας χωρικής Αντιπεριφερειάρχη Λουκίας Κεφαλογιάννη, έπειτα από πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού & Ολυμπιακού Ιδεώδους Βασιλικής Μιλλούση.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Χαλανδρίου Α. Μαυραγάνης, Φιλοθέης – Ψυχικού Ε. Παλτζόγλου, Μεταμόρφωσης Δ. Σκοπελίτη, Κηφισιάς Ε. Δραγώνα, Λυκόβρυσης – Πεύκης Κ. Σωτηρίου, Αγίας Παρασκευής Π. Διακογιάννης, Βριλησσίων Α. Δημητρίου, Παπάγου – Χολαργού Μ. Αθανασάκου – Μουντάκη μαζί με τον προϊστάμενο του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Κ. Κρασώνη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παρουσία και του προέδρου της Επιτροπής Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μιχάλη Ζαμπίδη, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι παρουσίασαν το αθλητικό τους πλάνο και ακολούθησε μια διεξοδική συζήτηση για την ανάπτυξη του αθλητισμού, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας αλλά και τους τρόπους επίλυσης κοινών προβλημάτων.

Η Λ. Κεφαλογιάννη, καλωσορίζοντας τους παριστάμενους, ανέφερε: «Ο αθλητισμός αποτελεί στοιχείο της ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε άξιους εκπροσώπους του στη διοίκησή μας, όπως είναι η Β. Μιλλούση και ο Μ. Ζαμπίδης. Αμφότεροι θα έχουν την αμέριστη στήριξή μου στο έργο τους και σε συνεργασία με τους δώδεκα δήμους του βορείου τομέα που όλοι είναι ιδιαιτέρως ενεργοί στο κομμάτι του αθλητισμού, πιστεύω ότι θα κάνουμε πολλά βήματα μπροστά».

Η αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Αθλητικού Ιδεώδους, Βασιλική Μιλλούση τόνισε: «Ο βόρειος τομέας Αθηνών ήταν ο τρίτος σταθμός των συναντήσεών μας με τους αντιδημάρχους αθλητισμού. Η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα θετική και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση γιατί η αγαστή συνεργασία όλων των φορέων του αθλητισμού αποτελεί βασικό συστατικό επίτευξης του στόχου μας. Η συνολική εικόνα που αποκτούμε για τον τρόπο δράσης και ανάπτυξης του αθλητισμού στους δήμους της Αττικής, μας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσουμε στις ανάγκες, να βοηθήσουμε τις προσπάθειές τους και να είμαστε ουσιαστικά δίπλα τους».

Ο πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής Μιχάλης Ζαμπίδης μέσα σε τρεις λέξεις αποτύπωσε τον τρόπο με τον οποίο η Περιφέρεια κινείται στα θέματα του αθλητισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όραμα, δράση, αποτέλεσμα. Με αυτό το τρίπτυχο θα πορευτούμε προς όφελος των συνανθρώπων μας και του αθλητισμού στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet