Περιφέρεια Αττικής: Νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Ελληνικού
Print Friendly, PDF & Email
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Ελληνικού

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Προσθήκη αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού (Ιασωνίδου 52 & Χρυσ. Τραπεζούντος Ελληνικό)», υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2.600.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ που θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η συμπλήρωση, επέκταση και ενίσχυση της λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού με την προσθήκη κτηρίου που επιμερίζεται σε τέσσερα επίπεδα. Η κατασκευή της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων αναμένεται να εξυπηρετήσει όχι μόνο τις ανάγκες του σχολείου, αλλά και φορέων και συλλογικοτήτων.

Η αίθουσα σχεδιάστηκε σε όροφο, ενώ το ισόγειο διατηρήθηκε ανοιχτό, προκειμένου να μη στερηθεί το σχολείο από τους ζωτικούς αύλειους χώρους. Συγκεκριμένα, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων περιλαμβάνει:

  • Υπόγειο στο οποίο θα διαμορφωθεί, μεταξύ άλλων, αποθηκευτικός χώρος, μηχανοστάσιο ανελκυστήρα, πυροσβεστικό συγκρότημα και πυροσβεστική δεξαμενή νερού.
  • Ισόγειο στο οποίο θα λειτουργήσει στεγασμένος χώρος αύλησης και γυμναστικής.
  • Πρώτο όροφο στον οποίο θα διαμορφωθεί η κυρίως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων µε σκηνή, καμαρίνια, ιματιοθήκη κ.ά.
  • Πατάρι που θα γίνει ο αποθηκευτικός χώρος της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και το κουβούκλιο προβολών, ηχητικών και φωτισμών.

Το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet