Αυτοψία Γ. Πατούλη στα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στον Δήμο Αγίου Δημητρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυτοψία Γ. Πατούλη στα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στον Δήμο Αγίου Δημητρίου

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισκέφθηκε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου τον Δήμο Αγίου Δημητρίου όπου, μαζί με τη δήμαρχο Μ. Ανδρούτσου, πραγματοποίησε αυτοψία σε σημαντικά έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής με προϋπολογισμό που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τη δήμαρχο, την αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Δ. Νάνου, την εντεταλμένη Τεχνικών Έργων, Ε. Κοσμίδη, την εντεταλμένη Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Γ. Αδαμοπούλου, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ε. Καντζέλη και τους αντιδημάρχους Α. Αδαμόπουλο, Χ. Μπέλο και Π. Μπαντούνα, επισκέφθηκαν τα έργα επί της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου, καθώς και αυτά πέριξ του σταθμού του Μετρό Αγ. Δημητρίου. Νωρίτερα παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης των έργων και τόνισε ότι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών επιτυγχάνεται μέσα από τη δημιουργική συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου Βαθμού «Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στην υλοποίηση έργων και υποδομών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και διευκολύνουν τη βιώσιμη κινητικότητα. Ζούμε σε μια εποχή που οι πόλεις μετεξελίσσονται σε smart cities. Με στοχευμένες δράσεις θωρακίζουμε και διευκολύνουμε την κινητικότητα, ενώ ενισχύουμε τις βιοκλιματικές υποδομές» δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά της, η δήμαρχος Μ. Ανδρούτσου ευχαρίστησε θερμά το Γ. Πατούλη για τη «δημιουργική συνεργασία» και επισήμανε ότι τα οφέλη για τους πολίτες είναι σημαντικά όταν αυτή η συνεργασία μετεξελίσσεται σε συγκεκριμένα έργα. Μεταξύ άλλων η κ. Ανδρούτσου τόνισε ότι «η ανάπλαση γίνεται με συνέπεια στις αρχές της Βιώσιμης και Συμπεριληπτικής Κινητικότητας και Μετακίνησης και περιλαμβάνει ράμπες ΑμεΑ, καθώς και προσβάσιμα και βατά πεζοδρόμια για τη διέλευση των πεζών». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet