Γ. Πατούλης: Τιμούμε σήμερα το αξιόμαχο υγειονομικό μας προσωπικό
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Τιμούμε σήμερα το αξιόμαχο υγειονομικό μας προσωπικό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών-Νοσηλευτριών, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, σημειώνει ότι «ο ανιδιοτελής αγώνας τους, αλλά και η δύναμη ψυχής που επιδεικνύουν, αποτελούν φάρο ελπίδας».

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Σήμερα, τιμούμε τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες μας, αυτούς τους «αφανείς» ήρωες που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν και δίνουν μάχη για την προστασία της ζωής μας.

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι ιατροί μας μαζί με τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό, είναι η «ασπίδα μας» κατά την πανδημίας και πυλώνας στήριξης για όλους μας. Ο ανιδιοτελής αγώνας τους, αλλά και η δύναμη ψυχής που επιδεικνύουν, αποτελούν φάρο ελπίδας, αισιοδοξίας και μας γεμίζουν αισιοδοξία ότι ο «άνθρωπος» θα νικήσει και όλοι μαζί θα αφήσουμε σύντομα πίσω μας αυτήν την περιπέτεια.

H υγειονομική κρίση με την πανδημία Covid-19, ανέδειξε για μια ακόμη φορά την επιστημονική επάρκεια, τον επαγγελματισμό, αλλά και το τεράστιο πλεόνασμα ανθρωπιάς, ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, των νοσηλευτών του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας μας.

Οφείλουμε πολλά σε αυτό το αξιόμαχο υγειονομικό προσωπικό που με αυταπάρνηση στάθηκε και στέκεται δίπλα στον πολίτη και στον ασθενή, προσφέροντας την κρίσιμη αυτή ώρα πολύτιμες υπηρεσίες.

Πέρα από το αυτονόητο «ευχαριστώ» που τους οφείλουμε, χρειάζονται να γίνουν ακόμη πολλά. Να ενισχύσουμε άμεσα το σύστημα υγείας, με πρόσθετο νοσηλευτικό προσωπικό.

Να εξασφαλίσουμε στους νοσηλευτές μας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας, αλλά και αμοιβές, που να ανταποκρίνονται στο δύσκολο έργο τους. Η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας με πράξεις, είναι ευθύνη όλων μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet